Yli 100 vuotta avustustyötä. Lions Club International on auttanut vuodesta 1917 satoja miljoonia ihmisiä yli 200 maassa.

Me haapajärviset lionit olemme tehneet hyväntekeväisyystyötä omalla paikkakunnallamme, mutta myös kansainvälisesti jo 50 vuoden ajan. Tämä on näkynyt niin stipendien, erilaisten talkoiden, tapahtumien järjestämisen, kunnossapidon kuin heikompiosaisten auttamisessa. Työ perustuu vapaaehtoisuuteen, haluun auttaa sekä huolehtia oman yhteisön asioiden parantamisesta. Tehdystä työstä ei makseta palkkaa tai kulukorvauksia - kaikki kerätyt varat lahjoitamme lyhentämättömästi avun tarvitsijoille.

Olisitko sinä kiinnostunut muiden auttamisesta? Jatka lukemista ja pohdi, voisitko sinäkin olla lion.

 

Yleistietoa lions-jäsenyydestä

Pyrimme vastaamaan työllämme etenkin paikallisiin, mutta myös maailmalla vallitseviin humanitaarisiin tarpeisiin. Kansainvälisesti lioneita on yli 1,4 miljoonaa. LC Haapajärven jäsenmäärä on vuosien varrella vakiintunut n. 30 jäsenen suuruiseksi.

Lioneita yhdistää uskomus siitä, että ihmiset tekevät yhteisöistään juuri niin hyvän kuin itse haluavat. Vaikka olemme osa isoa kansainvälistä organisaatiota, toimimme itsenäisesti ja omalla päätäntävallalla - pääosin oman paikkakuntamme asioiden parantamiseksi.

Lionsklubin jäsenenä pääsisit tukemaan ja kehittämään Haapajärveä vapaaehtoistyön muodossa samanhenkisten haapajärvisten lioneiden kanssa.

Lionit eivät maksa itselleen luottamustehtävistä palkkaa tai muitakaan korvauksia. Kaikki keräämämme varat lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Jäsenenä kuuluisit samalla Lions Clubs Internationaliin, arvostettuun kansainväliseen järjestöön, joka on tutkitusti sekä maailman luotetuin että tehokkain palvelujärjestö.

 

Vapaaehtoistyö itsessään on palkitsevaa, mutta lionina toimiminen tuo muutakin mukavaa elämään.


Paikkakunnan kehittäminen. Pääset vaikuttamaan ja kehittämään omasta paikkakunnastasi parempaa paikkaa koko yhteisölle ja kohteisiin, jotka jäisivät yhteiskunnan tuen ulkopuolelle.

Virkistystä arkeen. Työmme ei ole otsa kurtussa puristamista, vaan jokaisen henkilökohtaiseen tilanteeseen sopivaa. Pidämme erilaisten aktiviteettien ja tapahtumien parissa myös hauskaa ja mielen virkeänä.

Luo uusia suhteita. Lioneita on moneen lähtöön lääkäreistä ja palomiehistä yritysjohtajiin. Toiminnassa pääset verkostoitumaan monipuolisesti saman henkisten ihmisten kanssa.

Kansainvälistä toimintaa. Vaikka toimimme omalla paikkakunnallamme, kiinnostuneille riittää mahdollisuuksia myös kansainväliseen avustustoimintaan maailman suurimmassa palveluorganisaatiossa.


Meitä yhdistää halu auttaa. Se on arvokasta - sen eteen kannattaa tehdä työtä. Tule sinäkin mukaan tekemään arvokasta työtä!


Mikäli olet kiinnostunut lions-toiminnasta tai jäsenyydestä Lions Club Haapajärvessä, ota yhteyttä ja täytä alla oleva lomake. Haapajärviseen lions-clubiin voi kuulua vain paikkakunnalla asuva henkilö.

Jos olet muualta kuin Haapajärveltä, voit ottaa yhteyttä suoraan Suomen lions-liittoon, josta tietosi ohjataan oman paikkakuntasi leijonaklubin johtajalle.


Täytä ja lähetä alla oleva lomake

    Etu- ja sukunimi:
    Sähköpostiosoitteesi:
    Puhelinnumerosi:
    Valitse, mikä sinua kiinnostaa:
    Vapaamuotoinen viesti/lisätiedot: